fbpx

Variaatio 3D-mallista

Variaatio 3D-mallista on yksi asiakkaillemme tarjoamistamme palveluista. Variaatiossa luodaan 3D-mallista toinen versio. Siinä voidaan esimerkiksi luoda tv-tasosta toisen värinen 3D-malli, tai luoda kahden istuttavasta sohvasta kolmen istuttava sohva. Nahkatuolin verhoilu voidaan vaihtaa kankaiseen verhoiluun ja säilytyslaatikon kansi voidaan luoda puun sijasta alumiiniseksi. Variaation tarkoituksena on siis hyödyntää tuotteesta tehtyä 3D-mallia ja näin saada luotua kokonaan uusi 3D-malli tuotteesta, joka on käytännössä identtinen toisen kanssa, mutta siinä on muutettu jotain pientä.

Variaatio on kustannustehokas tapa testata miltä esimerkiksi uusi väri- tai kangasvaihtoehto voisi näyttää tuotteessa ilman, että tuotetta tarvitsee edes valmistaa. Tuotekehityksessä voidaan helposti hahmottaa omaa visiota ja todeta kannattaako vaihtoehdon kanssa jatkaa eteenpäin.

3D-mallista variaation tekeminen on nopeaa, helppoa, edullista ja ekologista. Se mahdollistaa myös muun muassa tarjoamamme konfiguraattorin käytön, jossa asiakkaasi voi muunnella tuotetta tai nähdä kaikki tuotteesta olemassa olevat vaihtoehdot helposti ja nopeasti sekä sovittaa niitä kotiin lisätyn todellisuuden avulla. Käytännössä variaatiossa valmista 3D-mallia hyödynnetään niin, että saadaan luotua uusi 3D-malli ja siihen pystytään mallintamaan variaatioon tehtävät muutokset. Tästä uudesta 3D-mallista voidaan luoda variaatiolle myös tuotekuvat ja fiiliskuvat.

Me tarjoamme 3D-mallin variaatiota omana palveluna, koska se on asiakkaalle nopea ja edullinen tapa saada kaikista tuotevaihtoehdoista omat 3D-mallit, joita voidaan hyödyntää jatkossa niin myynnissä, markkinoinnissa kuin vaikka sisustussuunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien suunnitelmissakin.

Tutustu 3D-mallin variaation hankintaan tarkemmin täältä.

3D-mallin variaatio vaatii olemassa olevan 3D-mallin tuotteesta, jonka pohjalta variaatiota voidaan luoda. Jos tuotteesta ei kuitenkaan ole vielä 3D-malli, mallinnetaan se ensin ja sen pohjalta pystytään sitten luomaan kaikki mahdolliset variaatiot. Mikäli sinulta ei siis vielä löydy tuotteesta 3D-mallia, voit tutustua sen hankintaan täältä.

Lisää
artikkeleita