fbpx

ErgoFinland Oy

Asiakkaan nopea palveleminen on meille erityisen tärkeää. Tutustu tästä, miten palvelimme asiakastamme ErgoFinland Oy:tä.

ErgoFinland Oy on suomalainen perheyritys, joka on yksi ensimmäisistä yhtiöistä Suomessa ja Skandinaviassa, jotka työskentelevät ergonomian parissa. ErgoFinlandin tavoitteena on olla Skandinavian markkinoilla paras työhyvinvoinnin ratkaisujen tarjoa.

ErgoFinlandilla oli tarve saada parista tuotteesta niin 3D-malli kuin tuotekuvatkin, jotka edesauttavat heidän liiketoimintaansa. Ensimmäisestä tuotteesta haluttiin saada 3D-malli, jota arkkitehti voi käyttää omassa suunnitelmassaan. ErgoFinlandin projekti meni täysin hinnastomme mukaisesti. Mallia varten ErgoFinlandilta saatiin tuotekuvat, jonka pohjalta malli tehtiin. Toimitimme raa’an mallin asiakkaalle tarkistusta varten jo seuraavana päivänä projektin aloittamisesta ja asiakkaan antamien kommenttien jälkeen lopullinen malli oli asiakkaan käytettävissä parissa päivässä.

Toisesta tuotteesta ErgoFinland halusi saada tuotekuvia, jota varten luotiin ensiksi 3D-malli tuotteesta. Myös tämän tuotteen hinta oli asiakkaan nähtävillä suoraan sivuiltamme löytyvästä hinnastosta. Asiakas toimitti meille tuotteesta tiedot ja kuvat, joiden perusteella tehtiin ensiksi 3D-malli, josta rendattiin asiakkaan toivomat tuotekuvat. Asiakas sai tuotekuvat nähtäväkseen seuraavana päivänä projektin aloittamisesta ja antoi kommentit kuvista. Tämän jälkeen kuvia hiottiin asiakkaan toivomalla tavalla ja lopulliset kuvat sekä kuvia varten tehty 3D-malli oli asiakkaalla parin päivän jälkeen.

Asiakkaan toiveet olivat molempien tuotteiden kohdalla selkeät ja materiaalit mallintamista varten tulivat nopeasti ja ne olivat hyvin kattavat. Tämä oli osaltaan mahdollistamassa laadukkaan mallintamisen ja asiakkaan nopean palvelemisen. Tässä vielä asiakkaan kommentti palvelustamme:

Ollaan todella tyytyväisiä palveluunne, jatkossakin varmasti tulee lisää erilaisia tarpeita ja tiedetään kyllä minne otetaan silloin yhteyttä hetimiten. Enpä usko, että kukaan muu olisi tällaisella aikataululla onnistunut pääsemään näin hyvään lopputulokseen.” – Hanna Ojutkangas / ErgoFinland Oy

Lisää
artikkeleita