fbpx

Lisätty todellisuus

Lisätty todellisuus eli Augmented reality (AR) on tapa visualisoida virtuaalisia asioita ja esineitä todellisessa ympäristössä. Lisätty todellisuus hyödyntää teknologiaa, jolla virtuaalinen esine tai asia voidaan mobiililaitteen kameran avulla liittää todelliseen ympäristöön, jossa kameran käyttäjä on. Sen avulla voidaan siis niin sanotusti sovittaa esimerkiksi huonekalu, roskakatos ja mökki haluttuun ympäristöön.

Lisätyn todellisuuden avulla voidaan nähdä, miltä virtuaalinen asia tai esine näyttää vaikka omalla pihalla tai omassa olohuoneessa. Näin voi saada kunnollisen käsityksen siitä, miltä esine tai asia voisi näyttää fyysisesti halutussa paikassa.

Lisätty todellisuus -toteutuksemme on tehty sinulle helpoksi. Kaikki alkaa siitä, että me joko muokkaamme jo teillä valmiina olevaa 3D-mallia, jotta se sopii käytettäväksi lisätyssä todellisuudessa, tai luomme teille asiasta tai esineestä 3D-mallin. Tämän jälkeen me teemme lisätyn todellisuuden -sovelluksessa kaikki asetukset ja viilaukset kuntoon ja annamme teille html-koodin, jonka voitte suoraan upottaa joko verkkokauppaanne tai verkkosivuillenne. Tämän jälkeen lisätty todellisuus on teidän ja asiakkaidenne käytettävissä suoraan selaimesta ilman erillistä ladattavaa sovellusta. Me ylläpidämme 3D-mallia lisätyssä todellisuudessa ja pidämme silmällä, että se toimii jokaisena hetkenä moitteettomasti.

Toteutuksemme mahdollistaa myös niin sanotun konfiguraattorin käytön. Sen avulla te ja asiakkaanne voitte muokata tuotetta ja vaihtaa siinä esimerkiksi jalkoja, verhoiluja tai värejä. Näin asiakas pystyy luomaan hieman kustomoidumman kokonaisuuden tuotteesta ja te pystytte havainnollistamaan, miltä asiakkaan valinnat näyttäisivät kokonaisuutena.

Lisätty todellisuus -toteutuksemme voi hankkia joko kuukauden kokeiluna tai vuoden kestävänä sopimuksena. Toteutukset loppuvat automaattisesti ja käyttöaika lasketaan siitä päivästä eteenpäin kuin toteutus on sinun käytettävissäsi.

Tutustu 3D-mallin hankintaan täältä ja 3D-mallin muokkaamiseen täältä.

Lisää
artikkeleita