fbpx

3D-mallintajamme haaste

3D-mallintajamme, Riku, on pian valmistumassa LAB Muotoiluinstituutista teolliseksi muotoilijaksi. Opintoja on enää opinnäytetyön viimeistelyn verran jäljellä. Rikun opinnäytetyön aiheena on luoda sähköpyörä vaihtoehtoisista materiaaleista, jotta pyörästä saataisiin näin ekologisempi. Opinnäytetyössään Riku on hyödyntänyt muun muassa 3D-mallintamista, protosuunnittelua sekä lisättyä todellisuutta.

Opinnäytetyöhönsä liittyen Riku päätti haastaa itseään ja antoi itselleen tehtäväksi suunnitella, mallintaa sekä animoida videon legendaarisista Lancian vanteista sunnuntaipäivän aikana. ”Mallintaminen ja suunnittelu yhden päivän aikana ei ollut niinkään iso ongelma, mutta koko animaation rendaaminen hyvällä laadulla illan aikana taas oli. Loppuen lopuksi tämäkin haaste opetti jotain ja nyt tiedän taas paremmin, mitä priorisoida, jotta rendausajat saadaan pidettyä alhaalla, mutta laatu hyvänä.”, Riku pohti haastettaan.

Riku pyrkii haastamaan itseään ja opettelemaan uusia taitoja, jotta me voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta palvelua. Tutustu Rikun haasteessa luomaan videoon täältä.

Lisää
artikkeleita