fbpx

3D-mallin variaatio

Variaatio on kustannustehokas tapa testata uusia vaihtoehtoja tuotteesta. Variaatiossa 3D-mallista luodaan uusi versio esimerkiksi toisella kangasvaihtoehdolla.

75 100 

3D-mallin variaatio

SKU Variaatio-1 Category Tags , ,

Kuvaus

Variaatio

Variaatio on kustannustehokas tapa testata uusia vaihtoehtoja tuotteesta. Variaatiossa 3D-mallista luodaan uusi versio esimerkiksi toisella kangas-, kansi-, koko- tai värivaihtoehdolla. Näin pystytään nopeasti, helposti, edullisesti ja ekologisesti testaamaan uusia vaihtoehtoja tuotteesta ilman yhdenkään tuotteen valmistamista tai materiaalin tilaamista. Variaatiossa valmiiseen 3D-malliin vaihdetaan siinä oleva väri, materiaali tai kangas ja näin pystytään luomaan kokonaan uusia variaatiota sekä 3D-malli tuotteesta. 

Sisältää

Variaatio sisältää yhden uuden variaation olemassa olevasta 3D-mallista. Mikäli tuotteesta on esimerkiksi 7 kangasvaihtoehtoa, joita jokaisesta halutaan oma 3D-malli, saadaan variaatiolla uusi 3D-malli yhdellä uudella kangasvaihtoehdolla. Huomaathan lisätä ostoskoriin määrän, joka kattaa kaikki halutut vaihtoehdot.

Jos haluat olemassa olevasta 3D-mallista variaation uudella värillä, materiaalilla tai uudella koolla, valitset ”olemassa olevan materiaalin muutos”. Jos haluat vaihtaa esimerkiksi kokonaan uuden kansivaihtoehdon pöytään täysin toisella materiaalilla kuin olemassa oleva 3D-malli on, valitse vaihtoehdoista ”materiaalin vaihto toiseen”.

3D-malli

Mikäli tuotteesta ei löydy valmista 3D-mallia, niin voit tutustua sen hankintaan täältä. Huomaathan, että meiltä tilattu 3D-malli sisältää jo yhden variaation. 

Lisätiedot

Variaatio

Olemassa olevan materiaalin muutos, Materiaalin vaihto toiseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.