fbpx

Unikulma

Mihin 3D-malleja hyödynnetään Unikulmalla?

Unikulma on johtava unen- ja palautumisen asiantuntija Suomessa, joka valmistaa maailmanluokan terveysteknologiansa avulla yksilöllisiä vuoteita asiakkailleen. Suomalainen perheyritys haluaa maksimoida asiakkaidensa yöllistä palautumista mitattavasti. Räätälöityjen vuoteiden lisäksi Unikulma valmistaa myös muita terveellistä unta tukevia tuotteita, kuten peittoja ja tyynyjä. Vuonna 1985 perustettu yritys jatkaa työtään parantaakseen jokaisen hyvinvointia hyvillä yöunilla.

Case Unikulma

Sänky on makuuhuoneen suurin ja tärkein kaluste, joka hallitsee tilaa. Vaikka sängyn päätehtävä onkin taata käyttäjälleen hyvät yöunet, on sen ulkonäöllä myös merkitystä osalle meistä. Unikulmalla haluttiin, että asiakas voisi itse rakentaa oman sänkynsä ja valita siihen haluamansa rungon, päädyn, jalat sekä verhoilun. Näin asiakas voisi jo ennen myymälään menoa tutustua vaihtoehtoihin ja siihen, mitkä yhdistelmät häntä miellyttää. Asiakas ei voi rakentaa omaa sänkyään, jos sängyistä, jaloista ja verhoiluista ei ole kuvia, jotka visualisoisivat kaikki sänkyvaihtoehdot asiakkaalle.

Tähän ratkaisuna on 3D-mallit ja niistä renderöidyt kuvat. Me loimme Unikulmalle 3D-mallit jokaisesta heidän haluamastaan sängynrungosta, sängynpäädystä sekä jalasta. Verhoiltuihin 3D-malleihin luotiin kangasmateriaalit asiakkaan valitsemilla kankailla. 3D-mallien lisäksi jokaisesta 3D-mallista renderöitiin kuva, johon lisättiin valot ja varjot asiakkaan toivomalla tavalla. Näin saatiin luotua asiakkaalle monia kymmeniä kuvia ilman erillistä tuotteiden valmistusta, ja Unikulma saa luotua omille asiakkailleensa visualisointityökalun, joka auttaa hahmottamaan, miltä sänkykokonaisuus näyttäisi valmiina. Tulevaisuudessa Unikulmalle voidaan luoda helposti uusia väri-, pääty-, tai jalkavaihtoehtoja valmiita 3D-malleja hyödyntäen, joka tekee 3D-mallien hyödyntämisestä vieläkin kustannustehokkaampaa.  

Rakenna sänkysi -työkaluksi ja sivuksi nimettyä työkalua voidaan hyödyntää juurikin sänkykokonaisuuden visualisointiin, mutta myös esimerkiksi myymälöiden ajanvarauksien hankinnassa ja myymälöissä myynnin tukena. Se on helppokäyttöinen työkalu niin sivustolla vierailijoille kuin myyjillekin. Napin painauksella voit vaihtaa, vaikka kangasta taikka sängyn jalkaa.

Unikulman Rakenna sänkysi -sivulta pääset tutustumaan luomiimme malleihin ja niistä rendattuihin kuviin.

Lisää
artikkeleita