fbpx

Yhteystiedot

Keitä olemme?

Kuvitel on innovatiivinen ja palveleva mallinnustoimisto, joka tuottaa asiakkailleen 3D-malleja, animaatioita, kuvamateriaaleja sekä lisätyn todellisuuden palveluita. Me olemme erikoistuneet fyysisien tuotteiden 3D-mallintamiseen sekä lisätyn todellisuuden kaupalliseen ja digitaaliseen hyödyntämiseen.  Uudet ja luovat ratkaisut kiehtovat meitä ja olemme aina valmiina hyppäämään uusien tuulien matkaan.

Arvomme

3D-mallit eivät ole tarkoitettu vain suunnitelmiin vaan niillä voi tehdä paljon enemmänkin. 3D-mallit ja niiden avulla luodut tuotekuvat ja fiiliskuvat ovat ekologinen vaihtoehto tuottaa materiaalia yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Tuotekuvilla ja fiiliskuvilla voidaan tuottaa laajasti kuva- ja videomateriaalia niin yrityksen markkinointiin, myyntiin, tiedotteisiin kuin yrityksen sidosryhmillekin.

Nopea toimitus ja joustava palvelu

Pyrimme aina siihen, että koko palvelumme on asiakkaalle nopeaa. Huomioimme asiakkaamme yksilöllisesti ja otamme heidän lähtökohtansa ja toiveensa aina huomioon.

Selkeä ja läpinäkyvä hinnasto

Haluamme olla hinnoittelussamme erittäin läpinäkyviä ja esittelemmekin sivuillamme hinnaston.

Ymmärrys verkkoliiketoiminnasta

Meillä on laaja osaaminen erilaisesta verkkoliiketoiminnasta, joten osaamme huomioida 3D-malleissa verkkokauppojen ja verkkosivujen lainalaisuudet.

Tomas Nordstöm

Myyjä

Riku Kinnunen

Mallintaja

Salla Nordstöm

Sisällöntuottaja

Ota yhteyttä

Jäikö jokin mietityttämään tai haluaisitko käydä projektisi läpi kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sopiva ratkaisu juuri sinulle.