fbpx

3D-malli

3D-malli on monipuolinen työkalu muun muassa yrityksen myyjille. 3D-mallilla voit havainnollistaa ja visualisoida asiakkaalle tuotteen ulkonäköä ja kokoa.

399 899 

3D-malli

SKU 3D-malli-1 Category Tags ,

Kuvaus

3D-malli

3D-malli on monipuolinen työkalu muun muassa yrityksen myyjille. 3D-mallilla voit havainnollistaa ja visualisoida asiakkaalle tuotteen ulkonäköä ja kokoa. Voit luoda sillä myös yrityksellesi paremmat edellytykset päästä sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien suunnitelmiin. 3D-mallin avulla pystytään myös luomaan tuotekuvia, fiiliskuvia sekä animaatioita ja sitä voidaan myös hyödyntää lisätyssä todellisuudessa. Kaikki nämä voidaan tehdä 3D-mallia hyödyntäen, aikaa säästäen ja erittäin kustannustehokkaasti, sillä 3D-malli ei vaadi edes fyysisen tuotteen valmistusta. Olemassa olevalla 3D-mallilla pystyt myös nopeasti ja erittäin edullisesti testaamaan, vaikka uusia väri ja verhoiluvaihtoehtoja ilman valmistamista. Näin säästetään rahaa, aikaa ja luonnonvaroja.  

Tuotteen monimutkaisuus

Tässä valitset koko tuotteen muotoilun ja yksityiskohtien mukaan tuotteen monimutkaisuuden. Yksinkertaiset tuotteet ovat tuotteita, jotka ovat yleisilmeeltään yksinkertaisia. Tällaisia tuotteita ovat yleisesti huonekalut, astiat, tekstiilit, tietotekniikkalaitteet. Monimutkainen tuote on tuote, joka on selkeästi monimutkaisempi, kuten esimerkiksi veistokset, veneet, autot, muut mekaaniset laitteet.

Sisältää

Saat 3D-mallin, joka on luotu juuri haluamaasi käyttötarkoitusta varten sekä toivomillasi materiaaleilla. Toimitamme 3D-mallin useassa eri tiedostomuodossa, jotta 3D-mallia voitaisiin käyttää mahdollisimman monella ohjelmistolla. Toimitamme 3D-mallin seuraavissa tiedostomuodoissa: 3ds (natiivi), 3dm sekä objekti. Huomioimme 3D-mallin luonnissa aina 3D-mallin käyttötarkoituksen ja luomme 3D-mallin tämän mukaan. Huomaathan, että esimerkiksi sisustussuunnittelijoita varten luotu 3D-malli on yksityiskohdiltaan hieman epätarkempi, jotta sen käyttö suunnitelmissa olisi mahdollisimman kevyttä. Myös lisätty todellisuus vaatii yksityiskohtien karsimista, jotta 3D-mallin tiedostokoko ei vaikuttaisi käyttäjäkokemukseen negatiivisesti.

Luonti

3D-malli voidaan luoda joko teknisien piirustuksien, tuotekuvan tai luonnoksen/piirroksen perusteella. Valitse oma lähtökohtasi sen perusteella, mitä sinulta löytyy kyseisestä tuotteesta. 3D-mallin mallintamista varten tulee toimittaa tiettyjä materiaaleja tuotteesta riippuen. Voit tutustua tarvittaviin materiaaleihin täältä. 3D-malli toimitetaan alustavaan tarkastukseen noin 2 viikon sisällä tarvittavien materiaalien toimituksesta. Lopullinen 3D-malli toimitetaan kolmella eri tiedostomuodolla.

Huomaathan, että mallinnettavan tuotteen monimutkaisuus vaikuttaa mallintamiseen menevään aikaan ja sen vaikeuteen. Valitsethan siis monimutkaisuuden tuotetta vastaavaksi. 

 

Tutustu tekemiimme projekteihimme täältä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.