fbpx

3D-mallin muokkaaminen lisättyyn todellisuuteen

Valmiin 3D-mallin muokkaaminen on fiksu tapa hyödyntää jo olemassa olevaa 3D-mallia ja muokata sitä eri käyttötarkoituksia varten.

99 

3D-mallin muokkaaminen lisättyyn todellisuuteen

SKU 3D-mallin muokkaus-1 Category Tags , ,

Kuvaus

3D-mallin muokkaus

Valmiin 3D-mallin muokkaaminen on fiksu tapa hyödyntää jo olemassa olevaa 3D-mallia ja muokata sitä eri käyttötarkoituksia varten. Yleisesti 3D-mallit on luotu suunnittelijoiden suunnitelmia varten tai yrityksen tuotekehitystä varten. Käyttötarkoituksesta riippuen valmiissa 3D-mallissa voi olla asioita, jotka tekevät siitä toiseen käyttötarkoitukseen sopimattoman. Yleensä suurin tällainen tekijä on 3D-mallin tiedostokoko. Esimerkiksi lisätty todellisuus vaatii 3D-mallin, jonka tiedostokoko on pienehkö. Tämä mahdollistaa sen, että lisätyn todellisuuden käyttökokemus ei heikkene 3D-mallin suuren koon tuoman käytön hitauden myötä eikä näin vaikuta asiakaskokemukseen negatiivisesti.  

Sisältää

Valmiin 3D-mallin muokkaaminen sisältää jo olemassa olevan 3D-mallin muokkaamisen niin, että se on toimiva lisätyssä todellisuudessa. 3D-mallista voidaan korjata yksityiskohtaisuutta, tekstuureja tai muuten 3D-mallin ulkonäköä sekä 3D-mallin tiedostokokoa niin, että 3D-malli on valmis käytettäväksi heti lisätyssä todellisuudessa.

Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksiin 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.