fbpx

3D-mallintaminen ja 3D-mallinnus

3D-mallinnus on lopputuote, joka syntyy mallintamisesta. 3D-mallintaminen on prosessi, jossa tietokoneohjelman avulla luodaan kolmiulotteinen malli esineestä tai asiasta. Tätä valmista 3D-mallia voidaan sitten hyödyntää esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin työkaluna. 3D-mallinnusta ja 3D-mallia voidaan jatkojalostaa ja sen avulla voidaan luoda myös vaihtoehtoisia tuotteita esimerkiksi uusilla väreillä.

Oikeastaan vain taivas on rajana siinä mitä 3D-mallintamisella voidaan luoda ja mihin niitä voidaan käyttää. 3D-mallintamisella voidaan luoda 3D-malleja, joita voidaan käyttää muun muassa suunnittelijoiden suunnitelmissa, pohjana tuotekuville tai fiiliskuville, pyöriteltävinä malleina verkkokaupassa, animaatioissa, lisätyssä todellisuudessa tai vain tuotteen visualisoinnissa. 3D-mallinnus on erittäin kustannustehokas tapa luoda uutta niin suunnitelmien kuin kuvienkin muodossa.

3D-mallintamisen ja 3D-mallinnuksen luomisen prosessi voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta oikeastaan se ei sitä asiakkaallemme ole. Asiakkaalle vaativin osuus prosessissa on oman tarpeen kartoittaminen, jossa me autamme. Mikäli haluat tutustua lisää meidän 3D-mallintamisen prosessiin, niin löydät lisää tietoa täältä.

Meidän 3D-mallinnuksillamme on aina tyytyväisyystakuu. Tutustu tyytyväisyystakuuseemme täältä.

Lisää
artikkeleita