fbpx

3D-palveluidemme hyödyt sinulle ja yrityksellesi

Miksi hankkia 3D-palveluita Kuvitelilta? Tässä on viisi hyötyä, joita sinä ja yrityksesi saatte Kuvitelin 3D-palveluilla ja voitte luoda kasvua visualisoinnin avulla.

Tyytyväisyystakuu

Meille on tärkeintä, että sinä, asiakkaamme, olet tyytyväinen toteutukseemme, jonka luomme kanssasi. Tämä ei kuitenkaan jää meillä vaan sanahelinäksi, vaan me tarjoamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun. Lue tyytyväisyystakuusta lisää täältä.

3D-mallien jatkojalostusmahdollisuudet

3D-malli on monikäyttöinen ja monipuolinen malli, jota voidaan hyödyntää moniin tarkoituksiin. Yhdellä tuotteesta tehdyllä 3D-mallilla pystyt saamaan monenlaista materiaalia, jota voidaan hyödyntää niin markkinoinnissa, myynnissä, tuotekehityksessä kuin asiakaskokemuksen parantamisessakin. Tutustu täältä 10 erilaiseen mahdollisuuteen hyödyntää yhtä 3D-mallia.

Kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen palvelu

Asiakkaan nopea palveleminen on meille erityisen tärkeää. Huomioimme asiakkaamme myös yksilöllisesti ja otamme heidän lähtökohtansa sekä toiveensa aina huomioon. Meillä saat aina kommunikoida saman henkilön kanssa, joka on mukana projektissa alusta loppuun pitäen huolta siitä, että saat tilaustasi vastaavan toteutuksen. Autamme myös toteutuksiemme jatkojalostamassa ja tarjoamme myös laajasti palveluita muun muassa muutoksiin. Tutustu täältä ErgoFinland Oy:n kanssa tekemäämme projektiin ja heidän fiiliksiinsä projektin jälkeen.

Tiedät mitä tilaat ja mihin hintaan

3D-mallikaupastamme voit tilata palveluitamme ilman tarjouksia tai hintatietojen etsimistä. Näet palveluidemme hinnat suoraan samalla tavalla kuin muissakin verkkokaupoissa. Meiltä ollaan sinuun yhteydessä tilauksesi jälkeen yhden arkipäivän sisällä varmistaaksemme tilauksesi ja sen sisällön. Projektin valmistuttua laitamme sinulle laskun, jonka summa on se, jonka sait jo tilausta tehdessäsi. Tutustu 3D-mallikauppamme palveluihin täältä.

Saat ja säästät rahaa

Me olemme mallinnustoimisto, jonka avulla sinä luot kasvua. Meidän tavoitteenamme on auttaa jokaista yritystä tuomaan tuotteitaan ja toimintaansa yhä paremmin esille ja asiakkaidensa saataville. Palvelumme ovat työkaluja visualisointiin, joiden kustannukset perinteisesti tuotettuna voivat olla todella kallista ja niiden tuottaminen aikaa vievää. Digitaalisesti tuotetut palvelumme ovat kustannustehokas tapa luoda materiaalia esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin hyödynnettäväksi. Luodaan yhdessä kasvua yrityksellesi palveluidemme avulla. Ota yhteyttä täältä.

Miltä 3D-palveluidemme hyödyt kuulostavat? Oletko sinä valmis nauttimaan näistä hyödyistä ja hyppäämään kanssamme seikkailun 3D-mallinnuksen ja lisätyn todellisuuden maailmaan?

Lisää
artikkeleita