fbpx

Lisätyn todellisuuden upottaminen omille sivuille

Miten lisätty todellisuus saadaan asiakkaiden näkyville omilla sivuilla tai verkkokaupassa?


Me tarjoamme asiakkaillemme lisätyn todellisuuden palvelua, joka sisältää 3D-mallin lisäämisen lisätyn todellisuuden ohjelmistoon, ohjelmistossa tehtävät asetukset, 3D-mallin ylläpito ohjelmistossa sekä html-koodin upottamisen ohjeet. Me hoidamme siis lisätystä todellisuudesta kaiken paitsi itse niin sanotun upottamisen, joka jää asiakkaan tehtäväksi. Me kuitenkin tarjoamme ohjeet upottamiseen ja autamme mielellämme, jotta upotus saadaan tehtyä. Kuinka upotus sitten tapahtuu?

Lisätty todellisuus upotetaan omalle verkkosivulle tai verkkokauppaan html-koodilla. Me annamme 3D-malleille niiden omat html-koodit ja asiakas lisää html-koodin omille sivuilleen muokkaamalla sivuston koodipuolta ja lisäämällä koodin siellä haluamaansa paikkaan. Varsinkin valmiissa verkkosivu- ja verkkokauppa-alustoissa, kuten esimerkiksi Shopify ja WordPress, koodipuoli on valmiina ja meidän antama html-koodi voidaan vaan suoraan kopioida ja lisätä oman alustan koodipuolelle.

Html-koodilla upotettuna lisätty todellisuudessa ja 3D-mallissa tapahtuvat muutokset muokkaantuvat automaattisesti sivuille, kun me teemme muutokset lisätyn todellisuuden ohjelmistoon. Sen ylläpito on siis asiakkaalle todella helppoa ja vaivatonta. Samalla html-koodilla saat lisätyn todellisuuden lisäksi käyttöösi myös pyöriteltävän 3D-mallin.

Meillä on vuosien kokemus verkkokaupan pyörittämisestä ja me ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että lisätty todellisuus ja 3D-mallien hyödyntäminen verkkokaupassa tai verkkosivuilla ei hidasta sivustoa. Tämän vuoksi onkin mahdollista lisätä lisätty todellisuus ja pyöriteltävä 3D-malli niin, että se joko latautuu sivun mukana tai sitten click to load -tyylillä eli niin, että sivuilla on 3D-mallia kuvaava kuvake, josta painaessa sivusto vasta lataa 3D-mallin esille. Varsinkin click to load -tapa ei juurikaan hidasta sivustoa ja joillakin sivustoilla nopeudet ovat jopa hieman parantuneet, kun olemme tehneet nopeustestejä eli hidastavaa vaikutusta lisätyllä todellisuudella ei juurikaan ole.

Lisää
artikkeleita