fbpx

Kuvitel – tarina

Mistä kaikki alkoi? Ketä Kuvitelin takaa löytyy ja mitä me teemme?

Keitä me olemme?

Kuvitel on innovatiivinen ja palveleva mallinnustoimisto, joka tuottaa asiakkailleen 3D-malleja, animaatioita, kuvamateriaaleja sekä lisätyn todellisuuden palveluita. Me olemme erikoistuneet fyysisien tuotteiden 3D-mallintamiseen sekä lisätyn todellisuuden kaupalliseen ja digitaaliseen hyödyntämiseen. Olemme aina valmiina kokeilemaan uusia tapoja hyödyntää 3D-malleja, jotta asiakkaamme saisivat kaikki ne palvelut, joita he tarvitsevat. Uudet ja luovat ratkaisut kiehtovat meitä ja olemme aina valmiina hyppäämään uusien tuulien matkaan.

Kuvitel koostuu kolmesta eri alan osaajasta, jotka tuottavat mallinnuspalveluita asiakaslähtöisesti ja omaavat laajan ymmärryksen myös asiakaskokemuksesta, verkkokaupasta sekä verkkosivuista. Tiimiimme kuuluu mallintajamme Riku Kinnunen, myyjämme Tomas Nordström sekä sisällöntuottajamme Salla Nordström.

Mistä kaikki sitten alkoi?

Kuvitelin tarina alkoi, kun Kuvitelin perustajat lähtivät kehittämään kotimaiselle verkkokaupalle jotain uutta ja innovatiivista, mitä ei muilla verkkokaupoilla ole käytössä. Tavoitteena oli parantaa asiakaskokemusta ja poistaa myynnin esteitä. He keksivät hyödyntää verkkokaupassa lisättyä todellisuutta, jolla asiakas voi niin sanotusti sovittaa haluamiaan huonekaluja ja pientuotteita kotiinsa. Tätä ideaa lähdettiin hiomaan sekä kehittämään ja lopulta se toteutettiin kyseiseen verkkokauppaan. Perustajat kokivat, että lisätyn todellisuuden ja erityisesti vielä 3D-mallien hyödyntäminen tuotteita myyvän yrityksen liiketoiminnassa auttaa muun muassa poistamaan monia myynnin esteitä yritykseltä sekä palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Tämän siivittämänä perustajat olivat sitä mieltä, että muidenkin yritysten pitäisi päästä käsiksi niin 3D-malleihin kuin lisättyyn todellisuuteenkin ja vielä helposti sekä läpinäkyvästi. Tästä syntyi Kuvitel, innovatiivinen ja palveleva mallinnustoimisto, jonka tavoitteena on auttaa jokaista yritystä tuomaan tuotteitaan ja toimintaansa yhä paremmin esille ja asiakkaidensa saataville. Me haluamme, että palvelumme on kaikkien saatavilla nopeasti ja helposti, jonka vuoksi olemmekin luoneen sivuillemme verkkokaupan, josta voi ostaa palveluita ja josta näkyy selkeästi ja avoimesti palveluidemme hinnat.

Oletko sinä valmiina aloittamaan seikkailun 3D-mallinnuksen ja lisätyn todellisuuden maailmassa meidän kanssamme?

Lisää
artikkeleita