fbpx

Lisätty todellisuus -toteutus

Lisätty todellisuus eli AR on uusi teknologiaa hyödyntävä tapa visualisoida asioita ja esineitä todellisessa ympäristössä. Asiakkaasi pystyy ilman sovellusta sovittamaan, vaikka huonekalua, roskakatosta tai vierasmökkiä haluamaansa paikkaan.

10 100 

Lisätty todellisuus -toteutus

SKU Lisätty-todellisuus-toteutus Category Tags , ,

Kuvaus

Lisätty todellisuus -toteutus

Lisätty todellisuus eli AR (augmented reality) on uusi teknologiaa hyödyntävä tapa visualisoida asioita ja esineitä todellisessa ympäristössä. Asiakkaasi pystyy ilman sovellusta sovittamaan, vaikka huonekalua, roskakatosta tai vierasmökkiä haluamaansa paikkaan ja näin saamaan kunnollisen käsityksen siitä, miltä tuote voisi näyttää juuri omassa pihassa tai kodissa. Lisätty todellisuus mahdollistaa kaiken kokoisten tuotteiden tarkemman tarkistelun ja sovittamisen siihen todelliseen ympäristöön, jossa ihminen on. Lisätty todellisuus on siis oiva myynnin ja havainnollistamisen apuväline. 

Lisätty todellisuus voidaan ottaa helposti käyttöön. Me joko muokkaamme jo olemassa olevaa 3D-mallia tai teemme 3D-mallin ja liitämme sen ohjelmaan. Tämän jälkeen html-koodi liitetään vain verkkosivuille tai verkkokauppaan ja lisätty todellisuus on asiakkaan käytettävissä suoraan selaimesta.  

Sisältää

Lisätty todellisuus -toteutus sisältää vain 3D-mallin ylläpidon lisätyssä todellisuudessa, päivitykset sekä ohjeet lisätyn todellisuuden käyttämiseen ja sen käyttöönottoon. Huomaathan, että olemassa oleva malli voi olla tiedostokooltaan niin suuri, että se voi heikentää lisätyn todellisuuden käyttökokemusta. Tämän vuoksi suosittelemmekin, että suoraan lisättyyn todellisuuteen sopimaton 3D-malli muokataan lisättyyn todellisuuteen sopivaksi. Voit tutustua 3D-mallin muokkaamiseen täältä. Mikäli 3D-mallia ei ole valmiina, voit tutustua sen hankintaan täältä.

Lisätty todellisuus -toteutus sisältää myös konfiguraattorin, jonka avulla sen käyttäjä voi vaihtaa tuotteessa esimerkiksi siihen ennalta määritettyjä värejä, kokoja tai materiaaleja. Käyttäjä voi käyttää muokkaamaansa tuotetta myös lisätyssä todellisuudessa.

Toteutuksen voimassaoloaika

Lisätty todellisuus -toteutus on saatavilla joko kuukauden kokeiluna tai vuoden kestävällä sopimuksella. Molemmissa voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisätty todellisuus on asiakkaallamme käytössä. Kuukauden sopimus loppuu automaattisesti kuukauden päästä käyttöönotosta ja vuoden sopimus loppuu automaattisesti vuoden päästä käyttöönotosta. Lisätty todellisuus -toteutuksen voimassaolon voi jatkaa ostamalla tuotteen uudestaan kaupastamme.

 

Tutustu tarkemmin lisättyyn todellisuuteen.

Testaa lisättyä todellisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.