fbpx

Hybridikuva

Hybridikuva on perinteisen valokuvaamisen ja 3D-mallinnetun fiiliskuvan yhdistelmä. Sen tarkoituksena on luoda fiiliskuvia pelkän tuotekuvan ja mallinnetun miljöön avulla.

200 400 

Hybridikuva

SKU N/A Category Tags ,

Kuvaus

Hybridikuva

Hybridikuva on perinteisen valokuvaamisen ja 3D-mallinnetun fiiliskuvan yhdistelmä. Sen tarkoituksena on luoda fiiliskuvia pelkän tuotekuvan ja mallinnetun miljöön avulla. Tämä mahdollistaa siis valmiin tuotekuvan hyödyntämisen fiiliskuvaksi ilman fyysisiä kuvauksia. Varsinkin huonekalualalla on yleistä, että jostain tuotteesta on olemassa vain tuotekuva, mutta fiiliskuvat puuttuva. Tämä voidaan ratkaista kustannustehokkaasti ja ekologisesti hybridikuvan avulla. Hybridikuvassa 3D-mallien avulla mallinnetaan miljöö valokuvaamalla otettua tuotekuvaa varten. Valokuva liitetään mallinnettuun ympäristöön ja sitä muokataan niin, että miljöö sekä kuva sopivat yhteen ja että kokonaisuus näyttää aidolta.

Hybridikuva mahdollistaa kustannustehokkaat fiiliskuvat, sillä siinä pystytään hyödyntämään jo olemassa olevaa tuotekuvamateriaalia ja luomaan ilman fyysistä kuvausta ympäristö fiiliksen luomiseksi. Mallinnettu ympäristö mahdollistaa uusien ympäristöjen ja fiiliksien luomisen edullisesti.

Sisältää

  • Valitessasi yksinkertaisen hybridikuvan tyyliksi saat kuvan, jossa on pari tuotetta oman tuotteen lisänä stailauksena.
  • Valitessasi yksityiskohtaisen hybridikuvan tyyliksi saat kuvan, joka on selkeästi somistettu sekä stailattu kuva.
  • Valitessasi monimutkaisen hybridikuvan tyyliksi saat kuvan, joka on hyvin runsaasti stailattu.

 

Kuva sisältää taustan, valaistuksen, muiden kuvan tuotteiden lisäämisen ja stailauksen, valokuvan liittämisen mallinnettuun ympäristöön sekä kuvan rendaamisen. Huomaathan, että kuvassa käytettävät muut somisteet valitaan mallintajan toimesta.

 

Tutustu lisää myös 3D-mallinnettuihin tuotekuviin ja fiiliskuviin ja niiden ekologisuuteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.