fbpx

Animaatio

Animaatio eli video on tapa visualisoida niin ominaisuuksia, hyötyjä kuin tunnelmaakin. Videoita käytetään nykyään yhä useammin mainonnassa sekä tuotteiden ominaisuuksia kuvaavina työkaluina.

1500 

Animaatio

Category Tags ,

Kuvaus

Animaatio

Animaatio eli video on tapa visualisoida niin ominaisuuksia, hyötyjä kuin tunnelmaakin. Videoita käytetään nykyään yhä useammin mainonnassa sekä tuotteiden ominaisuuksia kuvaavina työkaluina. Video on helppo tapa tuoda yhä enemmän informaatiota tuotteesta asiakkaille ja muille sidosryhmille. Perinteisesti videoita on kuvattu, mutta animointi on viemässä jalansijaa tältä, sillä se on kustannustehokas tapa tuottaa videomateriaalia eri käyttötarkoituksiin. Animaatiossa luodaan 3D-malleilla ja mallinnetulla miljööllä kuvia, jotka loppujen lopuksi animoidaan videoksi, johon voidaan liittää niin musiikkia, taustaääniä kun tekstiäkin. Animaatioista on mahdollista luoda pieniä osa-animaatiota sekä uusia versioita esimerkiksi uusia markkinoita varten.

Animaatio on maksimikestoltaan 30 sekunnin mittainen, joten sitä voidaan hyödyntää niin sosiaalisessa mediassa, mainonnassa kuin verkkosivustoillakin. Tuottamamme animaatio tallennetaan Full HD -laatuisena, jotta sitä voitaisiin käyttää mahdollisimman monessa eri tarkoituksessa. Tämän lisäksi saat animaatiosta myös 4K-laatuisen version.

Sisältää

Animaatio sisältää tausta ja miljöön luonnin, valmiin 3D-mallin hyödyntämisen videolla, sisustuksen ja stailauksen animaatiolle sekä mahdollisen musiikin ja tekstien lisäämisen. Animaatio tallennetaan Full HD -laatuisena ja sen maksimikesto on 30 sekuntia.

Huomaathan, että animaatiolla käytetty stailaus on mallintajan luoma.

 

Mikäli sinulta ei löydy vielä valmista 3D-mallia, voit tutustua sen hankintaan täältä.

Mikäli olet kiinnostunut videosta, joka on pidempi kuin 30 sekuntia, niin katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu. Ota yhteyttä täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.