fbpx

3D-mallinnettu tuotekuva

Tuotekuva on erityisen tärkeä silloin kuin liiketoimintaa tehdään verkossa. Verkkokaupassa ja -sivuilla on hyvin hankala myydä mitään, jos tuotteista ei ole edes tuotekuvaa.

50 160 

3D-mallinnettu tuotekuva

SKU Tuotekuva-1 Category Tags , ,

Kuvaus

Tuotekuva

Tuotekuva on erityisen tärkeä silloin kuin liiketoimintaa tehdään verkossa. Verkkokaupassa ja -sivuilla on hyvin hankala myydä mitään, jos tuotteista ei ole edes tuotekuvaa, sillä asiakas ei voi täysin hahmottaa tuotetta pelkän tuotetekstin perusteella. Tuotekuvaukset vievät kuitenkin resursseja ja varsinkin monia variaatioita sisältäviä tuotteita pitäisi valmistaa paljonkin pelkkiä kuvauksia varten. Kaikkien variaatioiden valmistaminen ei välttämättä ole järkevää, sillä ei voida olla varmoja siitä, mitkä variaatiot ovat myyvimpiä varsinkin uudessa tuotteessa. 3D-mallien avulla luodut tuotekuvat ovat vaihtoehto perinteisille tuotekuvauksille. Realistisesti tehdyt mallit mahdollistavat perinteisistä kuvista luopumisen.  

Luonti

Tuotekuva luodaan 3D-mallista ja kuvan luontia varten tulee toimittaa valmis 3D-malli. Mikäli tuotteesta ei ole valmista 3D-mallia, voit tutustua sen hankintaan täältä.

Sisältää

Kuva sisältää taustan luomisen (valkoinen), kuvan valotuksen sekä kuvan rendaamisen kuvaksi. Kuvakulma on sinun päätettävissäsi. Tilattaessa useamman tuotekuvan, saat tuotekuvan esimerkiksi eri kuvakulmista tai kuvia esimerkiksi tuotteen yksityiskohdista.

Lisätiedot

Tuotekuvien määrä

1 tuotekuva, 2 tuotekuvaa, 3 tuotekuvaa, 4 tuotekuvaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.