fbpx

Video 3D-malleja hyödyntäen

Kuten me olemme jo moneenkin kertaan maininneet, 3D-mallit ovat erittäin monipuolisia malleja, joilla voidaan luoda monenlaista materiaalia niin myynnin työkaluksi, markkinointimateriaaliksi kuin asiakaskokemustakin parantamaan. 3D-malleilla ja mallinnetuilla ympäristöillä voidaan luoda myös animaatiota ja mainosvideoita.

Videoilla ja animaatiolla voidaan tehdä monenlaista sisältöä yrityksen tuotteista ja palveluista. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä näillä voidaan esittää. Video on erittäin hyvä työkalu, kun halutaan esitellä esimerkiksi tuotteen ominaisuuksia ja näin myydä tuotetta sen tiettyjen ominaisuuksien avulla. Asiakkaan on helpompi ymmärtää ominaisuudet nähdessään ne videolta kuin vain pelkästi tuotetekstistä lukemalla. Tällaisia videoita voidaan myös käyttää mainonnassa ja näin tuoda esimerkiksi uutuustuotetta esille potentiaalisille asiakkaille.

Videolla voidaan esitellä myös tuotteen eri variaatioita ja sen avulla voidaan tuoda nopeasti ja visualisesti asiakkaalle esille kaikki mahdollisuudet. Erilaiset variaatiot tuovat asiakkaalle tunnetta siitä, että hän voi saada räätälöidymmän tuotteen, jossa valinnat hän on itse saanut tehdä. Miinuksena tässä kuitenkin on usein se, että asiakas ei osaa hahmottaa, miltä hänen valitsemansa kokonaisuus voisi näyttää. Kun puhutaan arvokkaammasta tuotteesta, voi tämä olla todellinen myynnin este, joka tulisi poistaa, jotta kaupoille päästään. Video, jossa on esitelty esimerkiksi veneen kaikki sisätilavaihtoehdot, poistaa tämän myynnin esteen hetkessä.

Videoilla tai animaatiolla voidaan tuoda esille myös tunnelmaa ja fiilistä niin tuotteesta kuin palvelustakin. Jotkut palvelut ja tuotteet vain ovat sellaisia, että asiakkaan niistä saama fiilis on arvokkaampaa kuin se käsitys, joka tulee vain kuvia katsomalla. Myös tässä 3D-malleilla luodut videot ja animaatiot luovat mahdollisuuden tuoda asiakkaalle jotain lisäarvoa, joka voi auttaa asiakasta tekemään päätöksen juuri teidän tuotteenne tai palvelunne suuntaan.

Miksi valita 3D-mallinnettu video eikä vain kuvata sitä itse?

3D-mallinnettu video tai animaatio luodaan mallintamalla niin tuote tai palvelu kuin videon miljöökin. Tätä varten me emme siis tarvitse edes valmistettua tuotetta. Riittää, että kerrot meille mitä haluat, laitat kuvat tuotteesta ja odotat. Me mallinnamme videossa esiintyvän tuotteet, miljöön videoon, rendaamme sen haluamallasi laadulla ja lisäämme videolle valintasi mukaan tekstit ja ääniraidat. 3D-mallinnettu video tai animaatio on siis todella kustannustehokas, sillä sen luomista varten ei tarvitse valmistaa fyysistä tuotetta. Videota varten ei tarvitse myöskään etsiä kuvauspaikkaa, kuvaajaa, stailaustuotteita, editoijaa tai kuvausvarusteita. Kaikki onnistuu tietokoneen välityksellä ja sinä voit vain odottaa valmista tuotosta.

Miltä tämä kuulostaisi? Olisiko helpompi vain nostaa jalat pöydälle ja odottaa valmista videota? Videon saatuasi voisit vain ottaa video käyttöön tuomaan lisäarvoa niin asiakkaillesi kuin työntekijöillesikin?

Tutustu mainosvideoon Youtube-kanavaltamme: https://youtu.be/wb_yR-hdxeE

Lisää
artikkeleita