fbpx

Hybridikuva

Mikä oikein on hybridikuva? Miten se eroaa perinteisestä kuvasta?

Hybridikuva on perinteisen valokuvaamisen ja 3D-mallinnetun fiiliskuvan yhdistelmä. Siinä tuotekuvasta luodaan fiiliskuva lisäämällä kuva tuotteesta mallinnettuun ympäristöön. Hybridikuvan avulla voidaan siis luoda valmista tuotekuvaa hyödyntäen erilaisia fiiliskuvia. Näin ei tarvitse järjestää valokuvauspäivää fiiliskuvien saamiseksi vaan kaikki voidaan luoda sähköisesti.

Varsinkin huonekalualalla on yleistä, että jostain tuotteesta on olemassa vain tuotekuva, mutta fiiliskuvat puuttuva. Fiiliskuvien puuttuminen voi vaikuttaa asiakkaan ymmärrykseen tuotteesta. Varsinkin, jos tuotetta myydään esimerkiksi verkkokaupassa, vain tuotekuvan näkemällä on vaikea tehdä ostopäätös tuotteesta. Fiiliskuvat myyvät asiakkaalle fiilistä ja tunnelmaa tuotteesta ja antavan asiakkaalle vinkkejä siitä, kuinka tuotetta voitaisiin käyttää kotona.

Fiiliskuvien puuttuminen voidaan ratkaista kustannustehokkaasti ja ekologisesti hybridikuvan avulla. Hybridikuvassa 3D-mallien avulla mallinnetaan miljöö valokuvaamalla otettua tuotekuvaa varten. Valokuva liitetään mallinnettuun ympäristöön ja sitä muokataan niin, että miljöö sekä kuva sopivat yhteen ja niin että kokonaisuus näyttää aidolta. Samaa kuvaa varten voidaan tehdä erilaisia ympäristöjä sekä sisustuksia ja näin saada monta erilaista kuvaa, vaikka siitä kuinka tuotetta voitaisiin käyttää kotona.

Kuten jo aiemmin olemme maininneet, hybridikuva luodaan valmiista valokuvatusta tuotekuvasta. Laadukas hybridikuva vaatii siis laadukkaan tuotekuvan, joka on otettu oikeassa kuvakulmassa haluttua fiiliskuvaa ajatellen ja kunnon valaistuksessa. Huonolaatuisesta kuvasta on todella hankala saada hyvää hybridikuvaa, sillä vaikka kuvaa muokkaisi, vaikka kuinka paljon ei sen laatua voida parantaa.

Tutustu ja tilaa hybridikuva täältä.

Hybridikuva ruokaryhmästä, joka on luotu asiakkaalle.

Lisää
artikkeleita